Κόσμος

Ιταλία: Δύο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας!

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα. Πώς κινείται η κακοκαιρία.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην βορειοανατολική περιφέρεια Φριούλι, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά ποταμού που υπερχείλισε. Δεν σεβάστηκε την απαγόρευση πρόσβασης στην περιοχή δίπλα στον ποταμό, και όταν προσπάθησε να γυρίσει πίσω, ήταν πλέον πολύ αργά.

Στην Τοσκάνη, ένας οδηγός μοτοσικλέτας ανασύρθηκε νεκρός από δύτες μέσα από υπόγεια διάβαση, η οποία είχε πλημμυρίσει. Στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας πάνω από εκατό άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω των ασταμάτητων βροχοπτώσεων, ενώ πάνω από διακόσιοι πενήντα παραμένουν αποκλεισμένοι.

Πώς κινείται η κακοκαιρία στην Ιταλία

Η κακοκαιρία, τις τελευταίες ώρες μετακινείται προς την κεντρική και την Κάτω Ιταλία, στις Περιφέρειες που βρέχονται από την Τυρρηνική θάλασσα.

Για αύριο, τέλος, στην Βενετία προβλέπεται νέο φαινόμενο της παλίρροιας, με την στάθμη των υδάτων που μπορεί να αγγίξει το ενάμιση μέτρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Το προσχέδιο για την ειρήνη προβλέπει αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία για 15 χρόνια
Μιλώντας σε δημοσιογράφους μέσω WhatsApp, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρόσθεσε ότι είχε ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να παράσχει εγγυήσεις ασφάλειας στην Ουκρανία για χρονικό διάστημα που θα φτάνει τα 50 χρόνια
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Φλόριντα – Η εκεχειρία στη Γάζα στο επίκεντρο
Ο Τραμπ αναμένεται να υποδεχτεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στις 13:00 (τοπική ώρα, 20:00 ώρα Ελλάδας) στην κατοικία και κλαμπ του, το Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ