Κόσμος

Ιταλία: Ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του

Παγωμάρα στην Ιταλία από την είδηση πως ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών δολοφονήθηκε από την 23χρονη μητέρα του.

Συγκεκριμένα η Έλενα Πάτι, ένα κοριτσάκι πέντε ετών, δολοφονήθηκε, έξω από την Κατάνη της Σικελίας από την 23χρονη μητέρα του.

Η 23χρονη είχε καταγγείλει στους καραμπινιέρους ότι η κόρη της είχε απαχθεί από τρείς ένοπλους άνδρες, μέσα από το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας, όμως, κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία: καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει την απαγωγή, ενώ η οικογένεια της μικρής είναι κάθε άλλο παρά πλούσια.

Σήμερα, τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η μητέρα της Έλενα παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την κόρη της και ότι έθαψε το πτώμα σε χωράφι που απέχει περίπου διακόσια μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχθηκε λίγη ώρα αφότου η 23χρονη παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Έως τώρα, δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιό λόγο στέρησε την ζωή από την μικρή Έλενα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ένα πιθανό κίνητρο είναι ότι οι γονείς της 5χρονης ήταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για το νέο δεσμό του συζύγου της.

Οι παππούδες του άτυχου παιδιού, σε κατάσταση σοκ, ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να εξακριβωθεί αν υπήρξαν συνεργοί που μπορεί να είναι συνυπεύθυνοι για την δολοφονία της εγγονής τους.

https://youtu.be/Up32LjFrS6k

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 500 εκατ. δολαρίων για την Ουκρανία
Το Βερολίνο, σε συνεργασία με εταίρους του ΝΑΤΟ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα πακέτα στήριξης προς το Κίεβο, με έμφαση στην αντιαεροπορική άμυνα
Γερμανικά τεθωρακισμένα Leopard και Puma
Πολωνία: Ο Τουσκ καλεί την Ευρώπη να πείσει τον Τραμπ ότι «κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη Ρωσία»
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας προειδοποιεί για την πρόθεση της Μόσχας να μειώσει την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη και ζητά μια ενωμένη συμμαχία απέναντι στο Κρεμλίνο
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ
Ανάλυση Politico: Οι Ευρωπαίοι αισιόδοξοι αλλά επιφυλακτικοί μετά την ανταλλαγή απόψεων με τον Τραμπ για κατάπαυση του πυρός
Το Βερολίνο και το Παρίσι ελπίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας απέναντι στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ωστόσο παραμένει αβεβαιότητα για τις πραγματικές του προθέσεις
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Στην αεροπορική βάση Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον θα βρεθούν οι δύο ηγέτες
Στην αεροπορική βάση Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον κοντά στο Άνκορατζ θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ