Κόσμος

Ιταλία: Η στιγμή που αυτοκίνητο μπουκάρει σε καφετέρια με 115 χιλιόμετρα την ώρα

Πελάτες καφετέριας στο Τορίνο στη βόρεια Ιταλία απολάμβαναν αμέριμνοι τον καφέ τους, όταν ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο κατάστημα. Οι σοκαριστικές στιγμές που ακολούθησαν, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

Η «εισβολή» του αυτοκινήτου στην καφετέρια της πόλης του Τορίνο στον ιταλικό βορρά είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άνθρωποι.

Σύμφωνα με το BBC, το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη την ώρα που οι πελάτες απολάμβαναν το πρωινό τους μέσα στην καφετέρια.

Μάλιστα, το κοντέρ του αυτοκινήτου τη στιγμή της σύγκρουσης βρέθηκε «κολλημένο» στα 115 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι θαμώνες του μαγαζιού «πάγωσαν» στη θέα του οχήματος μέσα στο μαγαζί, ενώ επτά άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

«Θα μπορούσε να είχε γίνει πραγματικό μακελειό, τουλάχιστον 10 άνθρωποι θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί», δήλωσε στο BBC η κόρη του ιδιοκτήτη της καφετέριας, η Σιμόνα Κάραστρο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το LaPresse:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιτ Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα το μεγαλύτερο κύμα της επίθεσης
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ τα εντοπίζουν και τα εξουδετερώνουν «μεθοδικά, αδυσώπητα και συντριπτικά, όπως κανένας άλλος στρατός στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει»
Πιτ Χέγκσεθ
Ανανεώθηκε πριν 56 λεπτά
8