Κόσμος

Ήθελαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά αρκούδα! Την πάτησαν 8 φορές (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το αρρωστημένο σχέδιο 3 αντρών να κακοποιήσουν σεξουαλικά αρκούδα.

Το βίντεο που τράβηξε και ανέβασε φίλη τους στο διαδίκτυο οδήγησε στη σύλληψή της από τις ρωσικές αρχές.

Στο βίντεο φαίνεται να χτυπούν επανειλημμένα το άγριο ζώο με ένα Pajero SUV που έχει παγιδευτεί κάτω από τους τροχούς.

Ένας από τους δράστες φαίνεται να κλωτσά το άτυχο ζώο και να πηδά πάνω του ενώ εκείνο προσπαθεί απεγνωσμένα να απεγκλωβιστεί.

Ακούγονται να σχεδιάζουν πώς θα κακοποιήσουν σεξουαλικά την αρκούδα με λοστό και θα τη μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου.

Κάποιος καυχιέται πως την έχει πατήσει 8 φορές, αφήνοντάς την παγιδευμένη και να αιμορραγεί από το στόμα.

Η αρκούδα κατάφερε τελικά να απεγκωβιστεί και να διαλύσει τα ελαστικά του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια στράφηκε εναντίον των 3 αντρών και της φίλης τους που είχαν κλειδωθεί σε άλλο αυτοκίνητο από όπου παρακολουθούσαν το τραυματισμένο ζώο.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους τρεις άντρες στο ρωσικό νησί Iturup. “Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και διαταραγμένοι για να φέρονται έτσι σε ένα ζώο”, σημείωσε αστυνομική πηγή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy