Κόσμος

Καιρός: Τρεις νεκροί από τους θυελλώδεις ανέμους στην Ιταλία

Οι δύο καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε, ενώ ο τρίτος σκοτώθηκε από δέντρο που σμπαράλιασε το αυτοκίνητό του.

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την Ιταλία, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ρώμης.

Στην πόλη Φροζινόνε, εξαιτίας του ανέμου κατέρρευσε τοίχος ο οποίος και καταπλάκωσε δυο ηλικιωμένους. Η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν μάταιη. ‘Αλλοι δυο άνθρωποι, εβδομήντα επτά και εβδομήντα ετών, τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Στην περιοχή Γκουϊντόνια, κοντά στην Ρώμη, ένας άνδρας σαράντα πέντε ετών έχασε την ζωή του από πτώση δέντρου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κατεστράφη ολοσχερώς και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πρώτων βοηθειών.

Λόγω της κακοκαιρίας, τέλος, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε όπως το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου να κλείσει σήμερα νωρίτερα τις πύλες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS