Κόσμος

Κακοκαιρία ΗΠΑ: Είχαν να δουν χιόνι από το 1989! Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα

Ο βαρύς χιονιάς που πλήττει τις ΗΠΑ σημειώνει νεα ρεκόρ και όχι μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες. Για παράδειγμα, είδαν χιόνι σε περιοχές μετά από σχεδόν 30 χρόνια!
Η μετεωρολογική βόμβα που πλήττει τις ΗΠΑ χτυπάει αλύπητα ακόμα και περιοχές της Φλόριντας, της Νότιας Καρολίνας και της Τζόρτζια και δεν αναμένεται να κοπάσει σύντομα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι, εκτός από το χιόνι, προκάλεσαν κύματα ύψους 7 μέτρων.

Στο Τσάρλεστον είχαν να δουν χιόνι από το 1989 . Τα αεροδρόμια στο Τσάρλεστον και αλλού ακύρωσαν 500 πτήσεις την Τετάρτη και άλλες 1.700 αναμένεται να ακυρωθούν σήμερα.

Ο κυβερνήτης της Τζώρτζια κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο παγοδρόμιο. Στην Ουάσινγκτον το Μνημείο του Τζέφερσον καθρεφτίζεται στον πάγο!

washingkton

Στη Νέα Υόρκη πάγωσαν ακόμα και τα συντριβάνια!

newyorkfountain

Η πιο εντυπωσιακή εικόνα όμως μας έρχεται από τους καταρράκτες του Νιαγάρα που πάγωσαν προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα στους επισκέπτες.

pagosniagaras pagosniagaras pagosniagaras pagosnoagaras pagosnoagaras pagosnoagaras

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο σοσιαλιστής Ζοράν Μαμντάνι έτοιμος να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Οργή Τραμπ στα social media
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανεβάζει τους τόνους πριν τις εκλογές στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζοντας τον 34χρονο υποψήφιο «κομμουνιστή» και προειδοποιώντας ότι θα κόψει τα ομοσπονδιακά κονδύλια προς την πόλη αν κερδίσει τη δημαρχία
Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι