Κόσμος

Καμίλα Πάρκερ: Ο μεγαλύτερος φόβος της όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

Σε αποκαλύψεις για την Καμίλα Πάρκερ προχώρησε η δημοσιογράφος βασιλικού ρεπορτάζ, Rebecca English.

Όπως υποστήριξε, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Καμίλα Πάρκερ ήταν συντετριμμένη. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν πώς θα την υποδεχθεί ο λαός της Βρετανίας, ως βασιλική σύζυγο πλέον, από τη στιγμή που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς. 

“Μετά το διαζύγιο του Καρόλου με την Νταϊάνα, για πολλά χρόνια θεωρούνταν η… κακιά μάγισσα. Το ήξερε και μάλιστα αυτοσαρκαζόταν… Ο Κάρολος είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος, όταν δεν είναι κοντά στην Καμίλα. Εκείνη ξέρει πώς να τον χειριστεί. Είναι παντρεμένοι 17 χρόνια, αλλά ήταν μαζί του πολύ περισσότερα. Είναι καλά μαζί”, ανέφερε η Rebecca English.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης σε ηλικία 69 ετών: Διέδωσε την ελληνική κουζίνα σε όλη τη Γαλλία
Η απώλειά του Κύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη αφήνει ένα σημαντικό κενό, όχι μόνο στον χώρο της γαστρονομίας, αλλά και στον απόδημο κυπριακό ελληνισμό, δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης
Ανδρέας Μαυρομμάτης