Κόσμος

Καναδάς: Άγρια επεισόδια σε φυλακή και ένας νεκρός

Ένας κρατούμενος σκοτώθηκε και οκτώ τραυματίστηκαν όταν ξέσπασαν ταραχές σε φυλακή στην επαρχία Σασκάτσουαν του δυτικού Καναδά, ανακοίνωσε σήμερα η καναδική υπηρεσία σωφρονιστικών καταστημάτων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζέισον Λέναρντ Μπερντ, 43 ετών, υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη φυλακή—στην οποία το επίπεδο ασφαλείας χαρακτηρίζεται μεσαίο—στην πόλη Πρινς Άλμπερτ χθες το απόγευμα.

Κατά την υπηρεσία, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι άνοιξαν πυρ για να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο και έξι κρατούμενοι τραυματίστηκαν, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν επίσης άλλους τρεις κρατούμενους που είχαν τραυματιστεί, προφανώς από συγκρατούμενούς τους. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Μπερντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ταϊβάν: Εκφράζει την ευγνωμοσύνη στον Τραμπ, παρά την προειδοποίηση του να μην προχωρήσει σε ανεξαρτησία
Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, προειδοποίησε ανοιχτά τον Αμερικανό ομόλογό του ότι οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός στο ζήτημα αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνη κλιμάκωση
Ντόναλντ Τραμπ
Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε πεζούς – Δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες
Ο ένας από τους νεκρούς ήταν πατέρας τριδύμων - Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι έπαθε εγκεφαλικό και λιποθύμησε, ωστόσο ανακοίνωση αναφέρει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Αυτοκίνητο έπεσε σε κόσμο στην Νέα Υόρκη