Κόσμος

Καρναβάλι Λεμεσού: Πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο δυο και μαχαίρωσε άλλους τρεις

Ένα απίστευτο περιστατικό που από θαύμα δεν είχε νεκρούς έγινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στην Κύπρο. Ένας 27χρονος, πατέρας τριών παιδιών ήθελε σώνει και καλά να περάσει με το αυτοκίνητό του μέσα απο το πλήθος που περίμενε την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου σε εκδηλώσεις στην Λεμεσό.

Ο 27χρονος, τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις νεαρούς και παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς, από τους οποίους ο ένας ήταν αστυνομικός.

Ο δράστης, οδηγούσε το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού το αυτοκίνητό του. Μαζί του η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Ο 27χρονος, εκνευρίστηκε επειδή ομάδα νεαρών που διασκέδαζαν φέρεται να τον εμπόδιζε να περάσει.

Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του… Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να απομακρύνει τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο δράστης τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο πεζούς. Ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε.

Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πέμπτος νοσηλεύεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS