Κόσμος

Καταδικάζουν την επίθεση στο Πίτσμπουργκ Μέρκελ και Μαρκόν

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ καταδίκασε σήμερα το «τυφλό αντισημιτικό μίσος» μετά την ένοπλη επίθεση σε μια συναγωγή στο Πίτσμπουργκ, στις ΗΠΑ, με τουλάχιστον 11 νεκρούς.

«Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας με αποφασιστικότητα κατά του αντισημιτισμού. Παντού» υπογράμμισε η Άνγκελα Μέρκελ σε μια σύντομη ανάρτηση στο Twitter, από τον εκπρόσωπο τύπου της γερμανικής κυβέρνησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκανε την εξής δήλωση: «Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου και τη στήριξή μου στον αμερικανικό λαό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν δεν έχει αποφασίσει αν θα απαντήσει στην πρόταση των ΗΠΑ όσο συνεχίζεται το σφυροκόπημα – Για 4 με 6 εβδομάδες πόλεμο μιλάει ο Ρούμπιο – Επιθέσεις στον Λίβανο
Έξαλλος ο Βανς με τον Νετανιάχου επειδή παραπλάνησε τον πρόεδρο Τραμπ για «εύκολη επικράτηση» και αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν - Ομοβροντία πυραύλων σε Ιράν, Λίβανο και Ισραήλ
Λίβανος