Κόσμος

Καζακστάν: Η 27η χώρα που ενέκρινε για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V

Το Καζακστάν ενέκρινε για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του νέου κορονοϊού, ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμό του εμβολίου Sputnik V στο Twitter.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση 27 χώρες έχουν εγκρίνει μέχρι σήμερα για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Νωρίτερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) είχε ανακοινώσει ότι το Μαυροβούνιο και ο Άγιος Βικέντιος ενέκριναν επίσης για επείγουσα χρήση το ρωσικό εμβόλιο

Ο επικεφαλής του RDIF Κιρίλ Ντμίτριεφ , δήλωσε σήμερα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται μερικές ακόμη χώρες να εγκρίνουν το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού μερικές ακόμη χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα