Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο

Σάλος στη Βρετανία από την είδηση πως εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Όπως αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο στη Βρετανία.

Αυτό το δημοσίευμα έχει προκαλέσει έρευνα στο νοσοκομείο στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο έχει τη φήμη της διακριτικότητας με τη βασιλική οικογένεια, πρώην προέδρους, πρωθυπουργούς και διασημότητες.

Μάλιστα μεταξύ άλλων στο εν λόγω νοσοκομείο έχουν νοσηλευτεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε συνεργάτης του νοσοκομείου στη Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να γνωρίζει το περιστατικό ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού σημείωσε πως «αυτό αποτελεί θέμα της κλινικής».

Υπενθυμίζεται πως η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων αποτελεί ποινικό αδίκημα για το προσωπικό στην Βρετανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία
Μεξικό: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη μέση του δρόμου η πρόεδρος Σέινμπαουμ – Συνελήφθη ο δράστης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ έπεσε θύμα απρεπούς και σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ χαιρετούσε το πλήθος στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού
Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρόεδρο του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Ανανεώθηκε πριν 41 λεπτά