Συμβαίνει τώρα:
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» ο Κηφισός, το κέντρο της Αθήνας και η Κηφισίας
Κόσμος

Κίνα: Άλλη μια μέρα με μόνο 2 κρούσματα κορονοϊού! Κανένα από εγχώρια μετάδοση

Μόλις 2 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν για μια ακόμα μέρα στην Κίνα, και τα δύο «εισαγόμενα», και κανένας θάνατος. 

Ο όρος «εισαγόμενα» κρούσματα αναφέρεται σε ταξιδιώτες που φθάνουν στην Κίνα μολυσμένοι. Ο ένας ασθενής εντοπίστηκε στη Σαγκάη και ο δεύτερος στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, κατά το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο των αρχών.

click4more: Ατελείωτη λίστα θανάτου στις ΗΠΑ: Ξανά πάνω από 2.000 οι νεκροί σε μια μέρα

Η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε επίσης τον εντοπισμό 6 νέων ασυμπτωματικών φορέων του κορονοϊού από 20 την προηγουμένη.

Ο επίσημος απολογισμός της Κίνας μέχρι σήμερα κάνει λόγο για 4.633 θανάτους από την COVID-19 επί συνόλου 82.885 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στους 27 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Μπαγκλαντές, τα 25 παιδιά - Η Τρίτη κηρύχθηκε μέρα εθνικού πένθους
Φοιτητές υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, 25 παιδιά και ο πιλότος είναι οι 26 από τους 27 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους
Μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές ερευνούν το σημείο μετά τη συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας σε κτίριο που ανήκει στην πανεπιστημιούπολη του Milestone School and College, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσιοποιεί χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στις ΗΠΑ το 1968
Οι 230.000 σελίδες των αρχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα προέρχονται κυρίως από την έρευνα του FBI για τα ταξίδια στο εξωτερικό του φερόμενου ως δολοφόνου του Κινγκ, και την κατάθεση συγκρατουμένου του
Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ αγκαλιάζεται από τη σύζυγό του Κορέτα Σκοτ Κινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο νοσοκομείο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπου αναρρώνει από τραύμα από μαχαίρι μετά από επίθεση γυναίκας. Αριστερά είναι η μητέρα του, Alberta Williams King
«Ο Τζο Μπάιντεν είχε πάρει υπνωτικά στο debate με τον Τραμπ», λέει ο γιος του Χάντερ – «Έμοιαζε με ελάφι που πάγωσε από τα φώτα»
«Ο Τζο Μπάιντεν, νομίζω, έκανε το πιο ανιδιοτελές πράγμα που γνωρίζω να έχει κάνει οποιοσδήποτε πολιτικός στην ιστορία αυτής της γ@@@@@@@ς χώρας. Αποσύρθηκε για να σώσει το κόμμα».
Ο Τζο Μπάιντεν