Κόσμος

Κομισιόν σε Ερντογάν: Το μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα απομακρύνει την Τουρκία από την Ευρώπη

Μήνυμα της Κομισιόν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το κάλεσμα στους Τούρκους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την Κομισιόν η έκκληση που έγινε από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν για μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων είναι “αντίθετη στο πνεύμα” των διπλωματικών και των εμπορικών συμφωνιών που έχουν υπογραφεί από την Τουρκία με τις Βρυξέλλες και “θα απομακρύνει ακόμη περισσότερο” την Τουρκία από την ΕΕ, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

“Οι συμφωνίες της ΕΕ με την Τουρκία προβλέπουν την ελεύθερη ανταλλαγή εμπορευμάτων. Οι διμερείς υποχρεώσεις που η Τουρκία έχει δεσμευθεί να σέβεται μέσα στο πλαίσιο αυτών των συμφωνιών (…) πρέπει να γίνονται πλήρως σεβαστές”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστική προειδοποίηση από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Όλες οι αμερικανικές βάσεις θεωρούνται νόμιμοι στόχοι
«'Ολες οι αμερικανικές βάσεις, οι πόροι και τα συμφέροντα σε ολόκληρη την περιοχή θεωρούνται νόμιμοι στόχοι για τις ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν»
Τεχεράνη