Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Νέο περιστατικό ένοπλης βίας! Πυροβολισμοί σε τζαμί!

- Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο club Reina στον Βόσπορο, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο
- Τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε τζαμί
- Τουλάχιστον δύο είναι οι τραυματίες
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πληροφορίες που μεταδίδονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε τζαμί που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, το DHA αναφέρει πως το συμβάν σημειώθηκε στα βόρεια της ευρωπαϊκής πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες, με τις πληροφορίες να δίνονται με το σταγονόμετρο.

Σύμφωνα με το turkhabergazetesi.com, ο δράστης πυροβόλησε με ένα κυνηγετικό όπλο, με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από κοντινές κάμερες ούτως ώστε να καταφέρουν να τον συλάβουν.

Επιπρόσθετα αναφέρει πως βρέθηκαν ίχνη μολύβδου από τους πυροβολισμούς στο τζαμί, ενώ οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με πολιτικά κίνητρα.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη το σημείο της επίθεσης

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Reina

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται πριν ακόμη προλάβουμε όλοι να… συνέλθουμε από την πολύνεκρη τραγωδία στο πασίγνωστο club Reina, που βρίσκεται στον Βόσπορο.

Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, από τους οποίους έχουν ανανωριστεί 21 και οι 15 ή 16 απ’ αυτούς είναι ξένοι.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο δράστης, φορώντας στολή Άγιου Βασίλη για να περάσει απαρατήρητος, έφτασε έξω από το Reina και αφού σκότωσε έναν αστυνομικό που στεκόταν κοντά στην πόρτα και έναν πολίτη, μπήκε στη ντισκοτέκ και άνοιξε πυρ κατά του κόσμου! Ήταν τέτοιος ο πανικός που επικράτησε, που κάποιοι πήδηξαν στο Βόσπορο για να μπορέσουν να σωθούν!

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που έχουν καταγραφεί σε video λίγα λεπτά μετά το μακελειό και ενώ ακόμη η αστυνομία δεν είχε φτάσει στο σημείο.

Κωνσταντινούπολη: Αυτό το πανέμορφο κορίτσι είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα [pics]

Ένας άνδρας φαίνεται στο video που ανέβηκε στο twitter να είναι πεσμένος στο έδαφος, ενώ εκείνος που καταγράφει τα πάντα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Οι έρευνες για να βρεθεί ο τρομοκράτης συνεχίζονται. Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Πηγή: rt.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ αποκαλύπτει την «Προεδρική Λεωφόρο της Δόξας» – «Ξήλωσε» το πορτρέτο του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο
Ο Τραμπ έστειλε μήνυμα σε βοηθούς των Δημοκρατικών, αντικαθιστώντας το πορτρέτο του Μπάιντεν με ένα αυτόματο στιλό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρησιμοποιούσαν αλόγιστα την υπογραφή του πρώην προέδρου
Πορτρέτα πρώην προέδρων στον Λευκό Οίκο
1
Νετανιάχου: «Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από κράτη της Δύσης δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο το Ισραήλ»
Δεκάδες παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στα Ηνωμένα Έθνη για να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος, μια ιστορική διπλωματική στροφή σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Η Ισπανία στέλνει πλοίο του Πολεμικού της Ναυτικού για να συνοδεύσει τον στολίσκο Global Sumud Flotilla στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ που έχει καταδικάσει ανοιχτά τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, κάνοντας λόγο για γενοκτονία, κάνει πλέον ένα τολμηρό βήμα, δεσμεύοντας άμεσα την ισπανική στρατιωτική προστασία
Μια παλαιστινιακή σημαία φαίνεται καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στο λιμάνι της Ερμούπολης πριν από την αναχώρηση δύο ιστιοφόρων, του Electra και του Oxygen, που ανήκουν στο Global Sumud Flotilla και έχουν ως στόχο να φτάσουν στη Γάζα και να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ 2
Γροιλανδία: Η Δανία ζητά συγγνώμη για τις αναγκαστικές στειρώσεις
Από το Νουούκ, η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν παρουσίασε τις επίσημες συγγνώμες προς τις Γροιλανδές γυναίκες που εξαναγκάστηκαν σε στείρωση ή σε αντισύλληψη για περισσότερα από τριάντα χρόνια
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν στη Γροιλανδία