Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Πανδαιμόνιο! Τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες από την σύλληψη

Δεκαέξι ημέρες μετά το μακελειό με τους 39 νεκρούς στο club Reina, ο δράστης συνελήφθη και μαζί του τέσσερις ακόμη ύποπτοι. Οι πρώτες εικόνες από την γειτονιά της Κωνσταντινούπολης όπου κρυβόταν.

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν στην γειτονά Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και μαζί οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου κρυβόταν ο δράστης. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως είχε βρει καταφύγιο σε ένα σπίτι φίλου του, ο οποίος είναι από το Κιργιστάν.

Εκτός από τον μακελάρη, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε τέσσερα ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες και ένας άνδρας.

Την ίδια ώρα, τα πρώτα βίντεο που είδαν το “φως” της δημοσιότητας, αποτυπώνουν τον… κακό χαμό που επικρατούσε στο σημείο της σύλληψης.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που μεταδίδει η hurriyet.com.tr, η Daily Sabah στο Twitter και άλλα τουρκικά ΜΜΕ

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα ΗΑΕ «στραγγαλίζουν» την οικονομία του Ιράν: Ακύρωσαν εκατοντάδες βίζες, στον «αέρα» περιουσίες άνω των 330 δισ. δολαρίων
Ανέστειλαν την λειτουργία ιδρωμάτων που συνδέονται με το Ιράν - Το Άμπου Ντάμπι προσπαθεί να αποκλείσει την Τεχεράνη από χρηματοδοτήσεις μιας και ήταν ο μοναδικός της σύνδεσμος με την παγκόσμια οικονομία
Άμπου Ντάμπι
WSJ: Ο Τραμπ θέλει να τερματίσει τον πόλεμο ακόμη και αν τα Στενά του Ορμούζ παραμείνουν κλειστά
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτιμά ότι μια στρατιωτική επιχείρηση για την πλήρη επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ θα διαρκούσε περισσότερο από το χρονικό πλαίσιο των τεσσάρων έως έξι εβδομάδων
Ο Ντόναλντ Τραμπ 5