Κόσμος

Κορονοϊός: Ακόμα 231 θάνατοι στην Βραζιλία, άλλοι 181 στο Μεξικό

231 θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν επίσημα το τελευταίο 24ωρο στην Βραζιλία και 13.493 νέα κρούσματα.

Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει ως αυτό το στάδιο 157.493 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού επί συνόλου 5.394.128 μολύνσεων.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στη Βραζιλία συνεχίζει να είναι ο δεύτερος βαρύτερος στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν τον ΗΠΑ, παρ’ ότι οι αριθμοί των ασθενών που υποκύπτουν και των ανθρώπων που μολύνονται έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με την κορύφωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, από τον Μάιο ως τον Ιούλιο.

Μεξικό: 181 νέοι θάνατοι

Στο Μεξικό καταγράφηκαν άλλα 4.630 νέα κρούσματα ενώ το ίδιο διάστημα υπέκυψαν άλλοι 181 ασθενείς.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα έχει φθάσει τους 88.924 νεκρούς επί συνόλου 891.160 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Στελέχη της μεξικανικής κυβέρνησης έχουν σημειώσει ότι ο αριθμός των πολιτών που έχουν μολυνθεί από τον ιό είναι μάλλον κατά πολύ υψηλότερος από αυτόν των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ