Κόσμος

Κορονοϊός: Ακόμη 74 θάνατοι και 793 κρούσματα στη Γερμανία

Άλλοι 74 άνθρωποι υπέκυψαν στην COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, το προηγούμενο εικοσιτετράωρο στη Γερμανία.

Ο απολογισμός των θυμάτων που αφήνει πίσω ο κορονοϊός φθάνει έτσι τα 6.649, όπως δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο κορονοϊός και οι αριθμοί στην Γερμανία

Ο ημερήσιος απολογισμός καταγράφει μείωση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα: οι θάνατοι που ανακοινώθηκαν ανέρχονταν σε 94 χθες Σάββατο και σε 193 προχθές Παρασκευή.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη χώρα αυξήθηκαν κατά 793 σε 162.496, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός τους είναι επίσης χαμηλότερος από αυτόν της προηγουμένης (945) και υποδιπλάσιος από αυτόν της Παρασκευής (1.639).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κατέρρευσε η γέφυρα των 758 μέτρων που συνέδεε το Θιβέτ με την Κίνα - Είχε εγκαινιαστεί μόλις πριν λίγους μήνες
Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από τη στιγμή των κατολισθήσεων κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τα απομεινάρια της γέφυρας να γλιστρούν στο έδαφος και μεγάλα σύννεφα χώματος και σκόνης να αναδύονται
Κίνα