Κόσμος

Κορονοϊός: Δύο νεκροί και 627 νέα κρούσματα στην Κύπρο

Σταθερά ψηλά παραμένουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε δύο θανάτους και 627 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

 -Δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο κο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 129.

-180 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 54 σε σοβαρή κατάσταση.

-Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12.039 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-627 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 23.445.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Τζορτζ Σόρος και τον γιό του: «Δεν θα αφήσουμε τους ψυχοπαθείς να διαλύσουν τις ΗΠΑ»
«Ο Τζορτζ Σόρος και ο υπέροχος ακροαριστερός γιος του θα πρέπει να κατηγορηθούν με τον νόμο RICO για την υποστήριξή τους σε βίαιες διαμαρτυρίες και πολλά άλλα σε όλη τη χώρα»
Ντόναλντ Τραμπ 2
Γερμανία: Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την εθελοντική στρατιωτική θητεία εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ένα «τεράστιο βήμα προς τα εμπρός» - Μπορεί να «ανοίξει τον δρόμο» για την υποχρεωτική στράτευση
Γερμανός στρατιώτης