Κόσμος

Κορονοϊός: Ένας νεκρός και 419 νέα κρούσματα στην Κύπρο σε 24 ώρες

Το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι σήμερα, 13 Αυγούστου, ένα άτομο απεβίωσε από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 455.

Νοσηλεύονται 259 ασθενείς COVID-19, εκ των οποίων οι 92 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 83,1% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Έντεκα ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι λόγω COVID στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 54.173 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 419 (ποσοστό θετικότητας: 0,77%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 108.306.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμόγελα από Τραμπ και Ζελένσκι στο Οβάλ Γραφείο – Τα θερμά «ευχαριστώ», οι εγγυήσεις ασφαλείας και στο βάθος τα σενάρια τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία
Αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε σε τίποτε την «εκρηκτική» διαμάχη του περασμένου Φεβρουαρίου, την τελευταία φορά που ο Ζελένσκι βρισκόταν δίπλα στον Τραμπ
Χαμογελαστοί Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ