Κόσμος

Κορονοϊός – Ιταλία: 127 νεκροί και 27.214 νέα κρούσματα

Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα 27.214 νέα κρούσματα κορονοϊού, έναντι 18.380 χθες Δευτέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Παράλληλα το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία, 127 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19.

Από την έναρξη της πανδημίας, η Ιταλία αριθμεί 161.893 θανάτους. Πρόκειται για τον δεύτερο χειρότερο απολογισμό στην Ευρώπη μετά τη Βρετανία και τον όγδοο χειρότερο σε όλον τον κόσμο. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 ανέρχονται συνολικά σε περίπου 15,8 εκατομμύρια από τον Φεβρουάριο του 2020.

Σε απλές νοσοκομειακές κλίνες βρίσκονται σήμερα 10.214 ασθενείς με Covid-19 (274 περισσότεροι από χθες Δευτέρα). 38 ασθενείς εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ένας λιγότερος σε σύγκριση με το προηγούμενο 24ωρο. Συνολικά 422 φορείς του ιού νοσηλεύονται σε ΜΕΘ αυτήν τη στιγμή.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 174.098 τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
1
Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»
Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν λάβει οδηγίες να εγκαταλείψουν τη μεγαλύτερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας πριν τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Ένα αγόρι τρέχει καθώς καπνός αναδύεται από μία εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, που στέγαζε εκτοπισμένους Παλαιστινίους, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
1
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 2