Κόσμος

Κορονοϊός – Ιταλία: Μετά από 5 μήνες η τρίτη δόση ανήγγειλε ο υπουργός Υγείας

Ο υπουργός Υγείας στην Ιταλία Ρομπέρτο Σπεράντσα ανακοίνωσε μέσω facebook πως η «αναμνηστική δόση» του εμβολίου κατά του κορονοϊού θα μπορεί να χορηγείται πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook:«Η αναμνηστική δόση είναι καθοριστικής σημασίας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και όσους βρίσκονται κοντά μας. Έπειτα από τη σχετική γνωμοδότηση του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων, η δόση αυτή θα μπορεί να γίνει πέντε μήνες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Ας εμβολιαστούμε όλοι, για να είμαστε πιο δυνατοί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία