Κόσμος

Κορονοϊός – Ιταλία: Μέχρι 1.000 ευρώ πρόστιμο σε όποιο μπαίνει στα ΜΜΜ χωρίς υγειονομικό πάσο

Η κυβέρνηση στην Ιταλία αποφάσισε πως από τις 6 Δεκεμβρίου θα επιβάλλεται πρόστιμο από 600 έως 1000 ευρώ σε όποιον μπαίνει σε μέσα αστικής μεταφοράς χωρίς αρνητικό τεστ κορονοϊού ή πράσινο πάσο.

Οι έλεγχοι δεν θα πραγματοποιούνται μόνον από τους μόνιμους ελεγκτές, αλλά και από αστυνομικούς, καραμπινιέρους και αστυφύλακες και άνδρες και γυναίκες της οικονομικής αστυνομίας στην Ιταλία.

Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Ντράγκι, Λουτσιάνα Λαμορτζέζε ζήτησε, επίσης, την αποδοτική συνεργασία όλων των εμπορικών ενώσεων της χώρας, ώστε η εφαρμογή του μέτρου που δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού (πάντα από τις 6 Δεκεμβρίου) να είναι αυστηρή και χωρίς κανενός είδους εξαίρεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κατασκοπευτικό θρίλερ στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ: 16 χρόνια φυλακή σε ναύτη που πούλησε στρατιωτικά μυστικά στην Κίνα – «Τα έκανα θάλασσα»
Ο Jinchao «Patrick» Wei πούλησε σε Κινέζο αξιωματικό μυστικών υπηρεσιών ευαίσθητες πληροφορίες εθνικής άμυνας για 12.000 δολάρια - Η στρατολόγηση μέσω social media και ο ρόλος της μητέρας του
Ο Jinchao Wei, γνωστός και ως Patrick
Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «γκρεμίζουν» το διεθνές σύστημα με τις απειλές στο Ιράν και τη σύλληψη του Μαδούρο
«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας φαίνονται αναξιόπιστοι όταν ενεργούν με αυτόν τον τρόπο» λέει η Μόσχα ενώ η εισβολή της στην Ουκρανία συμπληρώνει τέσσερα χρόνια
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ