Κόσμος

Κορονοϊός: Κινεζική εταιρεία αναζητά χώρες για την 3η φάση δοκιμών εμβολίου

Η κινεζική εταιρία ανάπτυξης εμβολίων CanSino Biologics βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τη Χιλή και τη Σαουδική Αραβία για την έναρξη της Φάσης ΙΙΙ των δοκιμών για το πειραματικό εμβόλιο που αναπτύσσει, κατά της COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός.

Η επιτυχία της Κίνας στη μείωση των μολύνσεων της COVID-19 έχει καταστήσει δύσκολη τη διεξαγωγή δοκιμών εμβολίων σε μεγάλη κλίμακα, ενώ μέχρι σήμερα, μόνο μερικές χώρες έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν.

Η φάση ΙΙΙ των δοκιμών είναι πιθανό να αρχίσει “πολύ σύντομα” και η εταιρία προγραμματίζει την επιλογή και συμμετοχή 40.000 ανθρώπων στις δοκιμές.

Πηγή: Reuters/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μην ψηφίσουν τον Ζοράν Μαμντάνι για δήμαρχο - «Όποιος το κάνει είναι ηλίθιος»
Ο Μαμντάνι είναι ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα των Παλαιστινίων και οι θέσεις που έχει εκφράσει για το Ισραήλ προκάλεσαν την έχθρα ενός μέρους της εβραϊκής κοινότητας
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον δήμο της Νέας Υόρκης, Zohran Mamdani