Κόσμος

Κορονοϊός – Μεξικό: 188 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Σε 188 ανέρχονται οι θάνατοι από κορονοϊό το 24ωρο που πέρασε στο Μεξικό, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας χθες, Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στο Μεξικό από τότε που ξέσπασε η πανδημία της COVID-19 ανέρχεται πλέον σε 294.903, προσθέτει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Χθες εξάλλου επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του νέου κορονοϊού στη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS