Κόσμος

Κορονοϊός – Μεξικό: 216 νεκροί και πάνω από 3.800 νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 216 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 3.837 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Με 292.145 θανάτους αφότου εκδηλώθηκε στην επικράτειά του, το Μεξικό των 126 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει τον τέταρτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού παγκοσμίως σε απόλυτους αριθμούς.

Τα καταγεγραμμένα κρούσματα έχουν φθάσει τα 3.858.831, πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου, που όμως στελέχη του παραδέχονται πως είναι πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Τα «αγκάθια» που απειλούν να τορπιλίσουν την συμφωνία Ουκρανίας και Ρωσίας για τη λήξη του πολέμου
Το Κίεβο έχει ζητήσει από τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης εγγυήσεις ασφάλειας, ώστε να εξασφαλιστεί μια αντίδραση τύπου ΝΑΤΟ σε περίπτωση νέας ρωσικής επίθεσης
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ