Κόσμος

Κορονοϊός: Πάρτι Χριστουγέννων στο γραφείο στο πνεύμα του 2020

Το απευχόμαστε αλλά ας όψεται ο κορονοϊός! Ο “θεσμός” των χριστουγεννιάτικων πάρτι στο γραφείο μοιάζει με μακρινή ανάμνηση τώρα που βρισκόμαστε στην καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Καθώς δεν προβλέπεται να νικηθεί ο κορονοϊός – εκτός αν γίνει το θαύμα – ως τις γιορτές, κάποιες εταιρείες απελπίζονται και μόνο στη σκέψη. Ωστόσο, άλλες σχεδιάζουν να γιορτάσουν στο πνεύμα του 2020 – σε εικονικούς κόσμους.

“Μπορεί να είμαστε χώρια, αλλά διαθέτουμε την τεχνολογία για να δημιουργήσουμε την ψυχολογική και συναισθηματική εμπειρία του μαζί”, λέει η Πρίγια Πάρκερ, συγγραφέας του βιβλίου “Η Τέχνη του Συναθροίζεσθαι” και παρουσιάστρια της διαδικτυακής ραδιοφωνικής μετάδοσης της εφημερίδας “New York Times” με τίτλο “Μαζί Χώρια”.

”Οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν ανάγκη τα πάρτι: Έχουμε ανάγκη από εκτόνωση, έχουμε ανάγκη από σύνδεση με άλλους, έχουμε ανάγκη να απαλλαγούμε από όλο αυτό το στρες και να εισέλθουμε σε έναν ευχάριστο χώρο”, λέει.

Η προοπτική της διοργάνωσης διαδικτυακών εορταστικών πάρτι είναι τόσο τρομακτική ώστε μόνο το 23% των εταιρειών σχεδιάζουν να το κάνουν, σε σχέση με 76% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό πέρυσι, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της εταιρείας ανθρωπίνου δυναμικού Challenger, Gray & Christmas.

Από τους εργοδότες εκείνους που προσπαθούν να το διοργανώσουν, περίπου τα τρία τέταρτα πρόκειται να το κάνουν εξ΄ αποστάσεως. Κάποιοι θα κάνουν πάρτι σε εικονικό περιβάλλον ώστε ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να παραβρεθεί, τουλάχιστον το άβατάρ του θα μπορεί να διασκεδάσει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
2