Κόσμος

Κορονοϊός: Πρώτος νεκρός στο Βέλγιο!

Το υπουργείο Υγείας του Βελγίου ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο από τον κοροναϊό στη χώρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga επικαλούμενο κυβερνητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι πρόκειται για έναν 90χρονο ασθενή.

Ακυρώνονται προσευχές στο Ιράν

Στο Ιράκ ακυρώθηκε η μεγάλη προσευχή της Παρασκευής στην ιερή πόλη των σιιτών Κερμπάλα εξ αιτίας της ανησυχίας για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της πόλης.

Την Κερμπάλα, όπως και τη γειτονική επίσης ιερή πόλη Νατζάφ, επισκέπτονται πολλοί σιίτες για προσκύνημα τόσο από το Ιράκ όσο και από το εξωτερικό.

Η μεγάλη προσευχή της Παρασκευής είχε ακυρωθεί και την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σουηδία: Ολόκληρη ιστορική εκκλησία μετακινείται πάνω σε ρυμουλκούμενη πλατφόρμα – Εντυπωσιακές εικόνες
Η εκκλησία είναι ένα από τα 23 μνημεία που έχουν ήδη μετακινηθεί στην Κιρούνα, με την LKAB να χαρακτηρίζει τη μετακίνηση αυτή «μοναδικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορία»
Ξύλινη εκκλησία στη Σουηδία μεταφέρεται πάνω σε πλατφόρμα
1