Κόσμος

Κορονοϊός: Σε αυτοαπομόνωση ο Ρώσος υπουργός Υγείας

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση καθώς μέλος της οικογένειας του βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, δήλωσε ο σύμβουλός του, Αλεξέι Κουζνετσόφ.

Ο σύμβουλός του είπε ότι «ο ίδιος ο υπουργός νιώθει καλά» και πως «η απόφαση για την αυτοαπομόνωσή του ελήφθη με σκοπό να προστατευθούν οι συνεργάτες του υπουργείου».

Στις δημόσιες εκδηλώσεις το υπουργείο Υγείας θα εκπροσωπεί ο πρώτος αναπληρωτής του, Ίγκορ Καγκραμανιάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
Ο Χαμενεΐ τραυματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα του πολέμου που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε μια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και προκάτοχό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ