Κόσμος

Κρίσιμες ώρες για την Deutsche Bank! Διαπραγματεύσεις στις ΗΠΑ για το πρόστιμο “μαμούθ”

Διευθυντικά στελέχη της Deutsche Bank θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να διαπραγματευθούν μια διευθέτηση όσον αφορά το πρόστιμο ύψους έως και 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που της επιβλήθηκε διότι πωλούσε με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια, έγραψε η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Το πρόστιμο, που ανακοινώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, κατακρήμνισε τις μετοχές του μεγαλύτερου πιστωτικού ιδρύματος της Γερμανίας. Την Παρασκευή, οι μετοχές της τράπεζας ανέκαμψαν εν μέρει, έπειτα από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία τα δύο μέρη βρίσκονται κοντά σε έναν συμβιβασμό και την καταβολή 5,4 δισεκ. δολαρίων.

Η FAZ δεν απέδωσε την πληροφορία σε κάποια πηγή.

Η Ντόιτσε Μπανκ δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς της έθεσε το ερώτημα εάν ο διευθύνων σύμβουλός της, ο Τζον Κράιαν, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης πιθανόν μου οφείλει πολλά χρήματα πως αποζημίωση
Οι δικηγόροι του ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα αξιώνουν κάπου 230 εκατομμύρια δολάρια από το υπουργείο ως αποζημίωση για ομοσπονδιακές έρευνες σε βάρος του πριν από την εκλογή του για δεύτερη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ
Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί ακόμα δύο ομήρων που παρέδωσε στο Ισράηλ η Χαμάς
Ο Ταμίρ Αντάρ, υπαξιωματικός 38 ετών, σκοτώθηκε όταν έγινε στο νότιο Ισραήλ η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023, ενώ ο Άριε Ζαλμάνοβιτς, 85 ετών όταν πέθανε, ήταν αγρότης, εκ των ιδρυτών του κιμπούτς Νιρ Οζ
Όχημα του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρει σορούς ομήρων
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
6