Κόσμος

Ξανά νονός στα 97 ο πρίγκιπας Φίλιππος – Απών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις!

Ήταν την περασμένη Δευτέρα που βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Λίγες όμως μέρες αργότερα ο πρίγκιπας Φίλιππος πέταξε με ελικόπτερο στο Abbey του Romsey για να βαφτίσει το παιδί του Thomas και της Alexandra Hooper. H Alexandra Hooper είναι κόρη του κόμη Mountbatten, εγγονού του θείου του πρίγκιπα Φίλιππου, λόρδου Louis Mountbatten.

Στη βάφτιση της Παρασκευής ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε νονός, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ υποδεχόταν τον Ντόναλντ Τραμπ στο κάστρο του Windsor.

Ο δούκας του Εδιμβούργου είχε γίνει νονός του σημερινού κόμη Norton Knatchbull το 1947. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν κουμπάρος στον γάμο του το 1979, χρονιά που ο Louis Mountabatten δολοφονήθηκε από τον IRA.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε ξανά νονός

Η 65χρονη σύζυγος του κόμη, Penny, γνωστή πλαιότερα ως Lady Romsey και εν συνεχεία Lady Brabourne, έχει στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν μάλιστα αυτός που συνόδευσε την 35χρονη Alexandra Hooper στην εκκλησία όταν παντρεύτηκε τον Thomas τον Ιούνιο του 2016.

Ο δούκας του Εδιμβούργου πέταξε από το Sandringham όπου περνάει τον χρόνο του μετά τη συνταξιοδότησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017. Επέστρεψε στο καταφύγιό του την Κυριακή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος της Air India - Κουβαλάει «μπαταρισμένος» το φέρετρο του αδερφού του στην Ινδία
Το Boeing 787-8 Dreamliner με προορισμό το Λονδίνο συνετρίβη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του την Πέμπτη από την πόλη Αχμενταμπάντ της δυτικής Ινδίας
Ινδία
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2