Κόσμος

Κύπρος: 895 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Ακόμη 895 νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κύπρο, με τον συνολικό αριθμό να είναι 96.202. Παράλληλα, ο ποσοστό θετικότητας – όπως αναφέρουν τα στοιχεία των υγειονομικών αρχών – φθάνει το 1.17%. 

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει την ζωή τους από κορονοϊό – σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Κύπρου – εξακολουθεί να είναι 398, καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν σημειώθηκε κανένας θάνατος. Την ίδια στιγμή, 254 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 63 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 88.2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 76.273 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 96.202.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
Ο Χαμενεΐ τραυματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα του πολέμου που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε μια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και προκάτοχό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Επέστρεψαν στη γη οι 4 αστροναύτες του Artemis II μετά το ιστορικό ταξίδι στη Σελήνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η στιγμή της προσθαλάσσωσης μετά από 10 ημέρες ταξίδι - «Επόμενο βήμα ο Άρης» ευχήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ που συνεχάρη τους αστροναύτες
Αλεξίπτωτα
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
14