Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κύπρος: Απέτρεψαν τη δολοφονία του γενικού Εισαγγελέα (VIDEO)

Ο Πέτρος Κληρίδης
Ο Πέτρος Κληρίδης

Σοκ προκαλεί στην Κύπρο η σύλληψη τριών ανδρών, που φέρονται να σχεδίαζαν τη δολοφονία του γενικού εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη και άλλων αξιωματούχων.

Το βράδυ της Κυριακής, υπαίθριο χώρο στην οδό Προδρόμου στη Λευκωσία, η κυπριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία για συνωμοσία προς διάπραξη φόνου.

Ο ένας από τους συλληφθέντες, γράφει το sigmalive.com, είναι πρώην εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (ΕΠΥ) ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Στις έρευνες που έγιναν μετά τις συλλήψεις, βρέθηκε αντιαρματικό και άλλος οπλισμός, καθώς και δύο μηχανισμοί πυροδότησης.

Η Αστυνομία είχε πληροφορίες για δολοφονία του Πέτρου Κληρίδη εδώ και ένα μήνα, είπε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Sigma ο αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών. Οι τρεις ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση, ανακρίνονται και εντός της ημέρας θα προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολάντ: Να μην επιβληθούν αυστηροί όροι στην Κύπρο

Θέλει αέριο για να δώσει δάνειο στην Κύπρο η Ρωσία

Διορισμένος αλλά άφαντος για 16 μήνες… καθηγητής!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε