Κόσμος

Κύπρος: Συνέλαβαν τη σύζυγο του 62χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος στη Λεμεσό

Φόνο εκ προ μελέτης «βλέπουν» οι αρχές στην Κύπρο

Φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στην Κύπρο με θύμα έναν άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος το βράδυ της Παρασκευής (27.12.2024) μέσα στο σπίτι του.

Η Αστυνομία στην Κύπρο κάνει λόγο για υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης, με θύμα τον 62χρονο Vitaly Shostak, από την Ουκρανία, ενώ όπως ανακοίνωσε ότι για το έγκλημα συνελήφθη η 63χρονη σύζυγος του θύματος.

Αφού πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης της γυναίκας, ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον θάνατο του 62χρονου. Ο άνδρας φέρει τραύμα στο στήθος από μαχαίρι. Μάλιστα το μαχαίρι που φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο εντοπίστηκε δίπλα στο θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδέχθηκε πως σκότωσε τον σύζυγό της.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού και εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ, Λευτέρης Κυριάκου, ανάφερε ότι γύρω στις 21:45 το βράδυ της Παρασκευής επικοινώνησε πρόσωπο στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού αναφέροντας ότι ο σύζυγός της είχε τραυματιστεί και να ενημερωθεί άμεσα ασθενοφόρο. Πρόκειται για ζεύγος αλλοδαπών που διέμενε μόνιμα στη Κύπρο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού καθώς και περιπολικά με τον άνδρα να εντοπίζεται νεκρός στο σαλόνι. Έφερε τραύμα από μαχαίρι, ενώ δίπλα του βρισκόταν το μαχαίρι.

Σε ερώτηση τι ισχυρίζεται η γυναίκα του θύματος, ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σημειώνοντας ότι αυτή την στιγμή γίνονται έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που κάτω από τις οποίες έγινε ο τραυματισμός και επήλθε ο θανάτου του 62χρονου.

Όπως ανέφερε, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές χάους σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία: Επιβάτες πήδηξαν στο κενό και τραυματίστηκαν έπειτα από λάθος συναγερμό για φωτιά
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, κάποιοι από τους επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από το δεξιό φτερό, με αποτέλεσμα πέφτοντας στο έδαφος να τραυματιστούν
Πανικός σε πτήση της Ryanair στην Ισπανία
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία