Κόσμος

Κυριάκος Αμοιρίδης: Η “γυναίκα αράχνη” κι ο εραστής της!

Για ομολογία του Βραζιλιάνου αστυνομικού, που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την Φρανσουάζ Αμοιρίδη κάνουν λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ! Οι Αρχές θεωρούν πως μαζί σχεδίασαν και εκτέλεσαν την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη "χώρα του καφέ", Κυριάκου Αμοιρίδη.

Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν στη διάρκεια της νύκτας τον αστυνομικό, Sergio Gomes Moreira Filho, σε σχέση με την δολοφονία του πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο στρατιωτικός αστυνομικός φέρεται να έχει ομολογήσει την δολοφονία του πρέσβη.

Δείτε τη φωτογραφία του, που δημοσιεύει η odia.ig.com.br

Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρεσβευτή Κυριάκο Αμοιρίδη.

Εδώ να σημειώσουμε πως εκτός από τον στρατιωτικό αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Οι δύο αυτοί, κατέθεσαν πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη ήταν ο “εγκέφαλος” του σχεδίου δολοφονίας, με την ίδια να το αρνείται.

Ο στρρατιωτικός αστυνομικός και κατά τα φαινόμενα εραστής της, ανήκε στην κατηγορία Apt A (δηλαδή ικανός να υπηρετήσει σε οποιαδήποτε υπηρεσία) και τελικά ομολόγησε το έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.

Μετέφεραν το πτώμα για να καλύψουν τα ίχνη τους!

Η Globo ανέφερε επίσης πως οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα σ’ έναν καναπέ στο σπίτι του Ρίο όπου διέμεναν ο πρεσβευτής και η σύζυγός του, για τη οποία επίσης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε στο σπίτι συγγενών του πρέσβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διέμενε και μετά τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.

Οι τοπικές Αρχές ήδη ανακοίνωσαν πως το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο ανήκει στον Κυριάκο Αμοιρίδη.

Με πληροφορίες από oglobo.globo.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οζέλ κατά Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας» – Συγκρούσεις με την αστυνομία στο συλλαλητήριο του CHP υπέρ του Ιμάμογλου
«Η σύλληψη του Ιμάμογλου στις 19 Μαρτίου ήταν ένα πραξικόπημα του Ερντογάν» τονίζει ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), έξω από το Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Κακόγουστο αστείο Τραμπ στα εγκαίνια του κέντρου κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz»: «Θα τους μάθουμε πώς να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες»
Το κέντρο κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz» είναι σε έναν τεράστιο υποτροπικό υγρότοπο, γεμάτο από αλιγάτορες, κροκόδειλους και πύθωνες
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
12