Κόσμος

Λίβανος: Ρεπόρτερ τραυματίστηκε σε live μετάδοση από ισραηλινό χτύπημα – Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του - Μαζί με τον κάμεραμαν του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Sheikh Ragheb Harb»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ακόμη δύο μέλη τηλεοπτικού συνεργείου στον Λίβανο μετά τον τραυματισμό τους σε ισραηλινή επίθεση. Το αεροπορικό χτύπημα έγινε ενώ ο ρεπόρτερ ήταν στον αέρα, μεταδίδοντας τις πληροφορίες για τον πόλεμο.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (06.09.2026) και όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ο ανταποκριτής Αλί Σμπίμπ του τηλεοπτικού σταθμού Al-Manar, βρίσκεται στη Nαμπατίγια του Λιβάνου λόγω νέας επιδρομής που εξαπέλυσε το Ισραήλ.

Ενώ δίνει το ρεπορτάζ, ισραηλινή ρουκέτα χτυπά σχεδόν δίπλα από το τηλεοπτικό συνεργείο και η εικόνα κοκκινίζει από τη φωτιά πριν βγει το μήνυμα «κανένα σήμα».

Ο ρεπόρτερ και ο κάμεραμαν μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Sheikh Ragheb Harb», όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή τους είναι σταθερή.

Το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου ανέφερε ότι μία από τις αεροπορικές επιθέσεις είχε ως στόχο χώρο στάθμευσης στην πόλη Ναμπατίγια, προκαλώντας μερικές ζημιές σε ορισμένα κτίρια και πυρκαγιά σε αυτοκίνητα.

Από τις 2 Μαρτίου, το Ισραήλ έχει κλιμακώσει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στο έδαφος του Λιβάνου, στο πλαίσιο του πολέμου που εξαπέλυσαν με τις ΗΠΑ κατά του Ιράν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και κατολισθήσεις στην Ιαπωνία - Νεκρή γυναίκα σε πλημμυρισμένο αυτοκίνητο, κλειστά 3.661 εκπαιδευτικά ιδρύματα
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας (JMA) εξέδωσε την υψηλότερη προειδοποίηση, επιπέδου 5 - Οι ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται έως περίπου την Πέμπτη (10.11.2026)
Πλημμύρες στην Ιαπωνία
«Έκπληκτοι» Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από την επιστολή του βασιλιά Καρόλου που τους έκοψε την όρεξη για βασιλικά καθήκοντα
Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκαθάρισε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα αντιμετωπίζονται ως ιδιώτες μετά την επιστροφή τους στη Βρετανία - Το γνώριζαν λέει το Παλάτι
Πρίγκπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Μπάμπα Βάνγκα: Η πρόβλεψή της για το 2027 για την ανθρωπότητα – «Μια τρομακτική αλλαγή»
Οι πιστοί της λένε ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου ως εξής: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα πέσουν πάνω στους Αμερικανούς αδελφούς μας, οι λύκοι θα ουρλιάζουν από τους θάμνους και το αίμα των αθώων θα κυλήσει στα ποτάμια»
Μπάμπα Βάνγκα 10
Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί, πήγε με τον 18χρονο γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Η Αμερικανίδα σταρ ηθοποιός είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή το 2022
Η Τζολί με τον γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο