Κόσμος

Λονδίνο: Δεκαεπτάχρονος έσπρωξε εξάχρονο στο κενό από τον 10ο όροφο! video

Σοκ στο Λονδίνο Ένας 17χρονος συνελήφθη επειδή έσπρωξε έναν 6χρονο από εξέδρα παρατήρησης στον 10ο όροφο της πινακοθήκης "Tate Modern", ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το παιδί διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Λονδίνο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 17χρονος δράστης βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για “απόπειρα δολοφονίας”.

Η πινακοθήκη “Tate Modern”, που βρίσκεται σε μία από τις όχθες του Τάμεση κι είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μουσεία στη Βρετανία, έκλεισε αμέσως μετά το δραματικό συμβάν.

Αρκετοί από τους θεατές του όμως παρέμειναν στη διάθεση της αστυνομίας για αρκετή ώρα ακόμη, ως μάρτυρες του συμβάντος.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της τονίζει πως εντόπισε τον 6χρονο να κείται στη στέγη του 5ου ορόφου.

Ο ύποπτος 17χρονος “είχε παραμείνει με το κοινό που ήταν παρόν στην εξέδρα του 10ου ορόφου και έως τώρα τίποτε δεν υποδεικνύει πως γνωριζόταν με το θύμα”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι