Κόσμος

Λονδίνο: Σύλληψη στο “Χίθροου” τρομοκράτη προερχόμενου από την Τουρκία!

Έναν άνδρα προερχόμενο από την Τουρκία συνέλαβε το βράδυ της Κυριακής (17.11.2019) για τρομοκρατία η βρετανική αστυνομία στο αεροδρόμιο "Χίθροου".

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Βρετανίας, ο συλληφθείς ονομάζεται Μαμούν Ρασίντ, είναι 26 ετών και έφτασε με πτήση από την Τουρκία.

Ο Ρασίντ θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα (18.11.2019) κατηγορούμενος για την προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι τουρκικές αρχές έχουν αρχίσει να στέλνουν κρατούμενους μέλη του Ισλαμικού Κράτους στις χώρες καταγωγής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ