Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λύγισε η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας πρώτη φορά για τον χωρισμό: “Ήταν πολύ δύσκολα” [vid]

Λύγισε η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας πρώτη φορά για τον χωρισμό: “Ήταν πολύ δύσκολα” [vid]

Έχουν περάσει πέντε μήνες από το αιφνιδιαστικό διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, με τη λαμπερή ηθοποιό να δηλώνει πως ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Η Αντζελίνα Τζολί ανοίχτηκε για πρώτη φορά δημόσια για τον δύσκολο χωρισμό της από τον επί χρόνια σύζυγό της και την επίδραση που είχε στα 6 τους παιδιά. Η λαμπερή ηθοποιός βρίσκεται με τα 6 της παιδιά στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας της ταινίας και μίλησε για την προσωπική της ζωή στο BBC News.

“Δεν θέλω να πω πάρα πολλά για αυτό παρά μόνο ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και πως είμαστε και θα είμαστε πάντα οικογένεια”, τόνισε εμφανώς συγκινημένη. “Ήταν πολύ δύσκολο. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Όλη μου η οικογένεια πέρασε δύσκολα. Έχω εστιάσει στα παιδιά μου. Είμαστε και θα είμαστε πάντα οικογένεια και έτσι το αντιμετωπίζω. Το αντιμετωπίζω βρίσκοντας τρόπο να γίνουμε πιο δυνατοί και να έρθουμε πιο κοντά”, δήλωσε η 41χρονη ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της έρχονται εν μέσω της πικρής δικαστικής διαμάχης με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie τον περασμένο Σεπτέμβριο, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια. Το ζευγάρι τελικά έκανε συμφωνητικό τον Ιανουάριο για να σφραγίσει τα έγγραφα της επιμέλειας ενώ προσπαθούν να επιλύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε διακανονισμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε