Κόσμος

Μαϊάμι: Η στιγμή που γιοτ Lamborghini 4,5 εκατ. δολαρίων βυθίζεται με 30 influencers με μπικίνι – «Πάρτε το MacBook, σώστε την τεκίλα»

Έβγαζαν selfies και χόρευαν ενώ στέκονταν με σωσίβια στην πλώρη του σκάφους

Σε ναυάγιο – στην κυριολεξία – κατέληξε το ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι δεκάδων influencers πάνω σε υπερπολυτελές γιοτ Lamborghini αξίας 4 εκατομμυρίων στο Μαϊάμι. 

Πάνω από 30 influencers με μπικίνι εγκλωβίστηκαν μετά την ανατροπή του πολυτελούς γιοτ στα ανοιχτά του Μαϊάμι Μπιτς.

Ήταν απόγευμα Σαββάτου (03.05.25) όταν το γιοτ άρχισε ξαφνικά να παίρνει νερά στο Star Island, ένα καταφύγιο εκατομμυριούχων στη Φλόριντα.

Κι, όμως, το κλίμα παρέμεινε ανέμελο. Βίντεο στα social media δείχνουν τις infulencer να τραβούν selfies, καθώς το υπερπολυτελές σκάφος βυθιζόταν πίσω τους. «Καμία ταραχή. Όλες βγάζουν selfies στο βυθιζόμενο σκάφος», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Instagram.

Το γιοτ είχε σχεδόν ανατραπεί κάθετα όταν έφτασαν οι Αρχές, ενώ όλες οι επιβάτισσες –32 γυναίκες και μέλη πληρώματος– φορούσαν σωσίβια και οδηγούνταν μία προς μία στο σκάφος του Λιμενικού.

«Πώς συνέβη αυτό;» ακούγεται να λέει μία από τις κοπέλες σε βίντεο που ανάρτησε η εκπαιδεύτρια aerial dance, Ανίτα Αγιάλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Leon Martinez (@leonatlantis)

Αν και η επίσημη αιτία για τη βύθιση του πολυτελούς σκάφους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, δημοσιεύματα σημειώνουν ότι βάσει προδιαγραφών μπορεί να μεταφέρει πέντε επιβάτες και δύο μέλη πλήρωμα.

Η Ακτοφυλακή και ένα σκάφος που έπλεε κοντά έσπευσαν για να απεγκλωβίσουν τους πάντες με ασφάλεια – με πολλές από τις influencers να καταφέρνουν να σώσουν τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά τους, όπως ένα Macbook και ένα… μπουκάλι τεκίλα Clase Azul Gold αξίας 350 δολαρίων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Leon Martinez (@leonatlantis)

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η ακτοφυλακή του Μαϊάμι η οποία και ανέλαβε την επιχείρηση διάσωσης, εστιάζοντας στο ότι το μήκους 20 μέτρων σκάφος ήταν υπερφορτωμένο.

Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς. Οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς σκάφους, ούτε τι προκάλεσε τη βύθισή του.

 

Το Lamborghini Tecnomar είναι περιορισμένης έκδοσης, με μόλις 11 σκάφη παγκοσμίως, σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Ανάμεσα στους ιδιοκτήτες βρίσκεται και ο πρώην MMA fighter, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, που απέκτησε το δικό του το 2021 για 3,6 εκατ. δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλεξιπτωτιστές έκαναν ελεύθερη πτώση με φόντο ουράνιο τόξο σε πλήρη κύκλο: Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί το φαινόμενο – Δείτε βίντεο
Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί ότι η πραγματική μορφή του ουράνιου τόξου είναι κυκλική και δεν γίνεται αντιληπτό από το έδαφος καθώς το «κόβει» ο ορίζοντας
Ουράνιο τόξο
1
Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Καλιφόρνια - 25 άτομα μπούκαραν με όπλα, αξίνες και λοστούς
Οι δράστες μπήκαν στο πολυτελές κατάστημα στο City Centre Bishop Ranch μεσημέρι, έσπασαν τις προθήκες και έκλεψαν κοσμήματα, ενώ πελάτες και προσωπικό έψαχναν τρόπο να γλιτώσουν
Απίστευτη ληστεία στην Καλιφόρνια
Χαμός σε πτήση της EasyJet προς Κέρκυρα: Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Μιλάνο λόγω επιβάτη που προκάλεσε επεισόδιο – Δείτε βίντεο
Αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροπλάνο και προσπάθησαν να τον συλλάβουν αλλά ο επιβάτης συνέχισε να κοπανιέται και να αρνείται να εγκαταλείψει το αεροπλάνο, φτάνοντας στο σημείο να συρθεί στο πάτωμα
Άνδρας
3
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα επιτρέψουμε στο Ισραήλ να προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη
Το Ισραήλ κατέλαβε τη Δυτική Όχθη στον πόλεμο του 1967 και οι Παλαιστίνιοι τη θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός μελλοντικού κράτους τους, μαζί με την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Λωρίδα της Γάζας
Ο Ντόναλντ Τραμπ 1