Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μάικ Θαλασσίτης: Η μοναξιά, τα χρέη και οι θάνατοι που τον στιγμάτισαν

Μάικ Θαλασσίτης: Η μοναξιά, τα χρέη και οι θάνατοι που τον στιγμάτισαν
Φωτογραφία instagram Mike Thalassitis

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου, κυπριακής καταγωγής παίκτη reality και πρώην ποδοσφαιριστή. Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός σε δάσος, κοντά στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα. Η είδηση πως ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός έγινε γνωστή το Σάββατο (15.03.2019). Σύμφωνα με τον Guardian, ο 26χρονος κυπριακής καταγωγής παίκτης reality πέθανε την Παρασκευή.

Όσοι τον γνώρισαν, μιλούν για έναν πραγματικό τζέντλμαν. Όμως τους τελευταίους μήνες ο Μάικ Θαλασσίτης περνούσε δύσκολες στιγμές. Ο θάνατος του καλύτερού του φίλου την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ο θάνατος της αγαπημένης του γιαγιάς, τον είχαν βυθίσει στο πένθος.

Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης είχε μεγάλη αγάπη στην 94χρονη γιαγιά του. Μάλιστα, άνθρωποι που τον γνώριζαν αποκάλυψαν πως είχε μετακομίσει στο σπίτι της για να τη φροντίσει τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της. Η 94χρονη γυναίκα χρειαζόταν συνεχή φροντίδα και ο Μάικ μετακόμισε μαζί τις για να αναλάβει εκείνος όλα όσα χρειαζόταν.

https://www.instagram.com/p/BgD4d9zhki_/

Ο Μάικ Θαλασσίτης, με καταγωγή από την Κύπρο, είχε γεννηθεί στο Έντμοντον του Λονδίνου. Είχε παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδες της League 1 και 2, όπως η Σεντ Άλμπανς και η Τσέλμσφορντ και όταν σταμάτησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, έγινε διάσημος μέσα από τις συμμετοχές του σε παιχνίδια reality όπως το Love Island, το 2017 και το Celebs Go Dating το 2018.

https://www.instagram.com/p/BrDpOlPFXbT/

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο reality Love Island, του «κόλλησαν» το παρατσούκλι “Muggy Mike”, ενώ σύμφωνα με παλιότερα βρετανικά δημοσιεύματα τον… ακολουθούσε και ο χαρακτηρισμός “Έλληνας Θεός”, προφανώς εξαιτίας του παρουσιαστικού του και του καλογυμνασμένου κορμιού του.

Εκτός από τους θανάτους του κολλητού του Ντάνι Κατς και τις γιαγιάς του, ο Μάικ Θαλασσίτης είχε χωρίσει πρόσφατα, μετά από επτά μήνες, από την Μέγκαν ΜακΚένα. Ο χωρισμός, αναφέρουν οι άνθρωποι που τον γνώριζαν, του είχε κοστίσει πολύ.

https://www.instagram.com/p/BlyNckuBXlf/

Ο Θαλασσίτης φέρεται επίσης να ήταν βυθισμένος στα χρέη, εξαιτίας της ζωής που έκανε τον τελευταίο καιρό. «Ήταν πάντα κύριος και πλήρωνε τον λογαριασμό όπου κι αν πηγαίναμε» είπε πηγή στη Mirror. Και πρόσθεσε πως το γεγονός πως ο Μάικ Θαλασσίτης ήταν συνεχώς έξω και έκανε χλιδάτη ζωή είχε αντίτιμο, το οποίο δεν μπορούσε να «σηκώσει» αφού τα χρήματα που έβγαζε τελευταία δεν ήταν πολλά.

https://www.instagram.com/p/BjvAIyBgVSr/

View this post on Instagram

Just riding the wave.

A post shared by Mike Thalassitis (@mike_thala) on

Άλλος άνθρωπος που τον γνώριζε αποκάλυψε ότι ο Μάικ Θαλασσίτης ετοιμαζόταν να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στη ζωή του: επρόκειτο να ανοίξει εστιατόριο στο Έσσεξ μαζί με έναν φίλο του. Μάλιστα, λέγεται ότι τα εγκαίνια επρόκειτο να γίνουν την άλλη εβδομάδα.

Ξεσπούν οι πρώην συμπαίκτες του

Αίσθηση στο μεταξύ προκαλούν τα όσα υποστηρίζουν δυο πρώην συμπαίκτες του Θαλασσίτη στο reality Love Island. Κατηγόρησαν την παραγωγή του παιχνιδιού πως έκανε ψυχολογική αξιολόγηση στους παίκτες πριν μπουν και αφού μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους όταν βγήκαν από αυτό.

Ο Ντομ Λίβερ κατηγόρησε τους ανθρώπους του παιχνιδιού πως «δεν έχει καμία υποστήριξη εκτός αν είσαι ο Νο1. Στο ίδιο μήκος και η Μαλίν Άντερσον, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε την κόρη της. «Αρκετά» έγραψε στο twitter και τόνισε πως αν δεν ήταν η ίδια δυνατή, δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην απώλεια της κόρης της. Αλλά δεν είχε καμία βοήθεια από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Κάλεσε την παραγωγή του παιχνιδιού να «ξυπνήσει» και τόνισε πως όταν πέθανε η κόρη της, «μου έστειλαν λουλούδια από την παραγωγή αλλά ούτε ένα γα@@@@νο τηλεφώνημα. Καμία υποστήριξη, καμία βοήθεια».

Με πληροφορίες από Mirror, Guardian και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις