Κόσμος

Ματαίωσαν το ρεβεγιόν γιατί μαζεύτηκαν 15.000 άτομα… μέσω Facebook!

Με στόχο να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους χωρίς πολλά έξοδα αλλά και με πρωτοτυπία, τέσσερις φίλοι είχαν την ιδέα να κλείσουν ραντεβού σε ένα σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη βόρεια Ιταλία. Ωστόσο, η πρόσκληση που απηύθυναν προς κάθε ενδιαφερόμενο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook είχε τέτοια ανταπόκριση που η νομαρχία αναγκάστηκε να... παρέμβει. 

«Έχετε κουραστεί με τα συνηθισμένα και βαρετά ρεβεγιόν; Φέτος, θα θέλατε να περάσετε την 31η Δεκεμβρίου πραγματικά πρωτότυπα; Ελάτε μαζί μας (…). Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα παρά μόνο τα διόδια» ανακοίνωσαν οι φίλοι στην σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook με τίτλο «Εναλλακτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ότογκριλ ντε Ροβίγκο».

Οι τέσσερις φίλοι σκόπευαν να προσφέρουν για φαγητό σάντουιτς από το σταθμό και πρότειναν στους συμμετέχοντες στην περίπτωση που το επιθυμούν να χορέψουν μπροστά από την είσοδο.
Το πρόγραμμα ήταν μάλλον δελεαστικό με αποτέλεσμα περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι να δηλώσουν ότι θα έσπευδαν στο πάρτι.

Κάποιοι ωστόσο ενημέρωσαν τη νομαρχία και οι αρχές προειδοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για να συγκεντρωθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Οι τέσσερις φίλοι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την πρόσκλησή τους:
«Η συμβουλή μας είναι να βρείτε ένα άλλο διασκεδαστικό σχέδιο… και να εγκαταλείψετε την ιδέα να σπεύσετε μαζικά να αναπνεύσετε την ομίχλη».

Ως απάντηση σε αυτό το μήνυμα, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο ραντεβού, καθώς ο σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών είναι ένας δημόσιος χώρος, ενώ κάποιοι άλλοι πρότειναν να κλείσουν ραντεβού σε άλλους σταθμούς… ή ακόμα και μπροστά από την νομαρχία. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ταυτοποίησε τη σορό του αρχηγού της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινουάρ, 20 ημέρες μετά την επίθεση στη Γάζα
Η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ταξίαρχος Έφι Ντεφρίν, δήλωσε ότι έχουν επιβεβαιώσει με «DNA και άλλους ελέγχους» ότι η σορός ανήκε όντως στον Μοχάμεντ Σινουάρ
Ισραήλ - Λωρίδα της Γάζας
«Το Ισραήλ μας κόβει την επικοινωνία και την πρόσβαση στο διαδίκτυο» λένε ακτιβιστές μετά το «μπλόκο» του Madleen που πάει στη Γάζα
Μετά από 8 μέρες στη θάλασσα, το πλήρωμα σκοπεύει να φτάσει στη Γάζα μέχρι το πρωί της Δευτέρας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από το Ισραήλ, όμως οι ακτιβιστές τονίζουν ότι «οι επόμενες 24 ώρες είναι πολύ κρίσιμες»
Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ στέκεται δίπλα σε παλαιστινιακή σημαία μετά την επιβίβασή της στο πλοίο Madleen και πριν αποπλεύσει για τη Γάζα μαζί με ακτιβιστές του Συνασπισμού Στόλου της Ελευθερίας 31
Πάνω από 100.000 διαδηλωτές σε συγκέντρωση στη Μαδρίτη κατά του Ισπανού πρωθυπουργού που κατηγορείται για διαφθορά - «Πέδρο Σάντσες παραιτήσου»
Το σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Μαφία ή Δημοκρατία». Εκπρόσωπος της κεντρικής κυβέρνησης στη Μαδρίτη εκτίμησε ότι στο συλλαλητήριο έλαβαν μέρος 45.000- 50.000 άνθρωποι
Ο Alberto Nunez Feijoo, ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος, και ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Jose Maria Aznar ποζάρουν για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του Ισπανού πρωθυπουργού Pedro Sanchez, με το σύνθημα «Μαφία ή Δημοκρατία» στη Μαδρίτη
1