Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ, Γκρέις Κέλι και Νταϊάνα: Δύσκολοι καιροί για Πριγκίπισσες

Και οι δυο ήταν Αμερικανίδες. Και οι δυο ήταν ηθοποιοί. Όμως, η Γκρέις Κέλι όταν έγινε πριγκίπισσα ήταν ήδη μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεσαίου μεγέθους και δεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες - μύθους του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Υπάρχουν και άλλες διαφορές. Ότι η Γκρέις Κέλι άντεξε μέχρι τέλους, μέχρι τον τραγικό θάνατο που είχε σε τροχαίο, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ δεν προσπάθησε καθόλου. Επίσης, οι τίτλοι που κατείχε η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό δεν συγκρίνονται με τον ένα και μοναδικό τίτλο που κατέχει προς ώρας η Δούκισσα του Σάσεξ.

Όταν η Γκρέις Κέλι παντρεύτηκε το 1956 τον Πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό έγινε, δυο φορές Δούκισσα, μια φορά Υποκόμησσα, 8 φορές Κόμησσα, 4 φορές Μαρκησία, και 9 φορές Βαρόνη.

Click4More Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Όλο το παρασκήνιο του οικογενειακού συμβουλίου

Πέντε χρόνια μετά, βαρέθηκε αφόρητα. Το 1961 ο Χίτσκοκ που την είχε ήδη σκηνοθετήσει σε 2 ταινίες του της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στην καινούρια του ταινία με τίτλο Marnie. Η πριγκίπισσα Γκρέις είπε το ναι και προγραμματίσθηκαν τα γυρίσματα. Όμως, λογάριαζε χωρίς τους κανόνες του Πριγκιπάτου. Η Γκρέις Κέλι δεν γύρισε ποτέ την ταινία και επέστρεψε στην μονότονη ζωή της ως Πριγκίπισσα. Το 1981 συναντήθηκε με την μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία μόλις είχε μπει στην ζωή της Βασιλικής Οικογένειας. Η Νταϊάνα της εκμυστηρεύθηκε το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη. Η Γκρέις Κέλι την αγκάλιασε και της είπε: «Μην ανησυχείς καλύ μου. Θα δεις. Θα πάνε όλα χειρότερα…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ