Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι… εκτός! Βιάζεται η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έβαλαν... φωτιά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η θέληση της Ελισάβετ είναι το "διαζύγιο" να βγει γρήγορα και ανώδυνα.

Οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων, δήλωσε σήμερα μια βασιλική πηγή.

Στον Καναδά η Μέγκαν Μαρκλ, χαμός στα Ανάκτορα!

Το ζευγάρι, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Click4more: Η Μέγκαν… νέο συμβόλαιο, ο Χάρι διαπραγματεύεται την… διατροφή της Ελισάβετ!

Δεν συμβουλεύτηκαε την γιαγιά του Χάρι, την βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού κάνει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, την sussexroyal.com.

Αξιωματούχοι πέρασαν όλη την χθεσινή ημέρα πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του ζευγαριού και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με την βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Σύμφωνα με την πηγή, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού.

Η Μέγκαν βρίσκεται στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον Άρτσι, και η οικογένεια λέγεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας ενημέρωσε το κοινοβούλιο για την ενίσχυση βρετανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και Κύπρο
Μετά τους εναγκαλισμούς Χριστοδουλίδη και Μακρόν στην Κύπρο και την απουσία του Βρετανού πρωθυπουργού, η Daily Mail έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «η αγκαλιά που ντρόπιασε τον Στάρμερ»
British Defence Secretary John Healey walks outside of Downing Street, in London, Britain, March 3, 2026. REUTERS/Toby Melville
Φον ντερ Λάιεν για πυρηνική ενέργεια: «Στρατηγικό σφάλμα η ΕΕ να γυρίσει την πλάτη σε μία αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή και χαμηλών εκπομπών πηγή»
«Είμαστε μάρτυρες μίας παγκόσμιας επιστροφής στην πυρηνική ενέργεια. Και η Ευρώπη θέλει να συμμετάσχει σε αυτό», πρόσθεσε η πρόεδρος της Κομισιόν
European Commission President Ursula von der Leyen delivers a speech during the opening plenary session at the IAEA Nuclear Energy Summit in Paris, France, March 10, 2026. REUTERS/Abdul Saboor/Pool