Κόσμος

Μεξικό: Έπαθε παράκρουση γιατί δεν πρόλαβε να κάνει check in

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από το αεροδρόμιο στην Πόλη του Μεξικού, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση καθώς δεν πρόλαβε να κάνει εγκαίρως check in για την πτήση της. 

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, φαίνεται η γυναίκα να ρίχνει γροθιές σε υπάλληλο του αεροδρομίου στο Μεξικό, όταν άργησε να κάνει check-in για την πτήση της. Η γυναίκα φαίνεται επίσης να έχει ανοίξει τις βαλίτσες της και να πετάει αντικείμενα στους υπαλλήλους της εταιρείας με την οποία πετούσε. 

Κόσμος που βρίσκονταν στο σημείο κατέγραψε με τα κινητά του το περιστατικό, ενώ φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια. Η γυναίκα έφτασε μάλιστα στο σημείο να ανέβει στον γκισέ και να αρχίσει να ουρλιάζει. 

Δείτε βίντεο:

Η αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, επιβεβαίωσε την επίθεση της γυναίκας μετά την προσπάθεια της να κάνει check-in για την πτήση της καθυστερημένα και με ληγμένο διαβατήριο. 

«Δεν επετράπη στην πελάτισσα να μπει στην πτήση και άσκησε σωματική βία στο προσωπικό εδάφους, οπότε χρειάστηκε να επέμβουν η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 

 Δεν είναι σαφές αν έχει αφεθεί ελεύθερη από την κράτηση της αστυνομία. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιβύη: Ο Χάφταρ συναντήθηκε με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών – Συζήτησαν για το μεταναστευτικό
Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις θετικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στις σχέσεις μεταξύ Βεγγάζης και Άγκυρας, «με τρόπο που εξυπηρετεί τα κοινά τους συμφέροντα»
Ο Χαλίφα Χάφταρ με τον Ιμπραήμ Καλίν
3
New York Times: Ο Ντόναλντ Τραμπ ποντάρει στη «διπλωματία των ηγετών» με τον Πούτιν αλλά προκαλεί στρατηγική σύγχυση
Ο Αμερικανός πρόεδρος προτιμά τις απευθείας συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αντί μιας συνεκτικής στρατηγικής αλλά δέκα ημέρες μετά τη σύνοδο στην Αλάσκα, η ειρηνευτική διαδικασία έχει βαλτώσει
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Γερμανία: «Θα συμμετέχουμε στις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία για να μην τολμήσει ο Πούτιν να επιτεθεί ξανά»
Το Βερολίνο ξεκαθαρίζει την στάση του για σαφή και έμπρακτη υποστήριξη του Κιέβου μετά τις πρόσφατες συνομιλίες Τραμπ με Πούτιν και Ευρωπαίους ηγέτες
Ο Γερμανός Αντικαγκελάριος Λαρς Κλίνγκμπεϊλ με τον Ουκρανό Υπουργό Οικονομικών Σέρχι Μαρτσένκο 1
Guardian: Πώς ο πρώην αρχηγός των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βαλέρι Ζαλούζνι «άδειασε» τον Τζέι Ντι Βανς
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του μετά την αποτυχημένη συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο, στις αρχές του χρόνου, αλλά ο Ζαλούζνι τον απέρριψε
Βαλέρι Ζαλούζνι 1