Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Ούτε να την αγγίζει! Νέες “αμήχανες” στιγμές [vids, pics]

Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία EPA

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ απλώνει το χέρι του για να πιάσει εκείνο της γυναίκας του αλλά η Μελάνια τον… γειώνει και τον αφήνει σύξυλο.

Το έκανε στο Ισραήλ αλλά τότε το απέδωσαν όλοι στο γεγονός πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήθελε να ακολουθήσει το… πρωτόκολλο. Τώρα όμως, η Μελάνια δεν είχε τέτοιο θέμα στο μυαλό της. Βρίσκονταν σε αμερικανικό έδαφος όταν ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να την κρατήσει από το χέρι αλλά εκείνη τον άφησε με τη… χαρά και ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Μπορεί να είναι παιχνίδια του φακού. Μπορεί και όχι. Οι θεωρίες για το γάμο του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ δίνουν και παίρνουν εδώ και πολύ καιρό. Πρώτα η είδηση πως ο Τραμπ πλήρωσε πορνοστάρ για να μην αποκαλύψει πως είχαν σχέση ενώ η Μελάνια ήταν έγκυος στον γιο τους Μπάρον. Μετά το βιβλίο “Φωτιά και Οργή” σύμφωνα με το οποίο ο Τραμπ έχει ερωμένη μέσα στον Λευκό Οίκο.

Φωτογραφία EPA

Είναι μια ακόμη ένδειξη… παγωμάρας από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Πριν μερικές μέρες, άφησε τον σύζυγό της… σύξυλο στην πίστα του αεροδρομίου ενώ έφταναν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, αμηχανία στον Λευκό Οίκο

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου και το προεδρικό ζεύγος αναχωρεί από τον Λευκό Οίκο για το Οχάιο. Ως είθισται, το προεδρικό ελικόπτερο τους περιμένει στον κήπο για να τους μεταφέρει στη βάση Άντριους όπου θα επιβιβαστούν στο Air Force One.

Εκείνη φορά μια ταμπά δερμάτινη φούστα ως το γόνατο, φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες, κίτρινο πουλόβερ και κίτρινο παλτό. Περπατούν στο γρασίδι προς το ελικόπτερο με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν κάθε τους στιγμή.

Ο Ντόναλντ φαίνεται να απλώνει το χέρι του για να πιάσει εκείνο της Μελάνια. Αλλά δεν το… βρίσκει, γιατί εκείνη το κρατά επιμελώς κοντά στο σώμα της. Προσπαθεί μία, προσπαθεί δυο, κάποια στιγμή πιάνει το… νόημα. Και αμήχανος κοντοστέκεται (σχεδόν αναγκάζοντας τη Μελάνια να πέσει πάνω του) και χαιρετά τους δημοσιογράφους.

Δείτε και το video

Φτάνουν στο ελικόπτερο, επιβιβάζεται πρώτη η Μελάνια και ο Τραμπ την ακολουθεί.

Φωτογραφία EPA

Στη συνέχεια, όταν έφτασαν στο Air Force One, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περιμένει τη σύζυγό του. Κατεβαίνει και με βήμα γοργό κατευθύνεται στο προεδρικό αεροπλάνο. Εκείνη, ακολουθεί. Όταν πια φτάνει στη σκάλα, πάλι δεν την περιμένει!

Αμήχανη στιγμή, μέρος δεύτερο

Το προεδρικό ζεύγος φτάνει στο Οχάιο. Κατεβαίνει από το αεροπλάνο, χαιρετά τους επίσημους που τους περιμένει και ξεκινούν να κινούνται προς το αυτοκίνητό τους.

Η Μελάνια δεν ρίχνει στον Ντόναλντ ούτε βλέμμα. Περπατούν δίπλα δίπλα, φτάνουν στον κόσμο, χαιρετούν και μπαίνουν στη λιμουζίνα.

https://youtu.be/YwuIMZAwzWQ

Αμήχανη στιγμή, μέρος Τρίτη (την ίδια μέρα)

Επιστροφή στον Λευκό Οίκο. Το ελικόπτερο προσγειώνεται στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου. Ο Ντόναλντ Τραμπ βγαίνει πρώτος και… συνοφρυωμένος. Χαιρετά κάπως… βαριεστημένα τον στρατιωτικό και ως τζέντλεμαν αυτή τη φορά, στέκεται να περιμένει την Μελάνια.

Εκείνη, για να αποφύγουν άλλες… αμήχανες στιγμές με το άπλωμα χεριών έχει φροντίσει να κρατά την τσάντα της με το χέρι που είναι στην πλευρά του Τραμπ και με το άλλο το παλτό της.

Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία EPA

Και πάλι, πάντως, ενώ μιλάνε και χαμογελούν (για να τους δουν και οι φωτογράφοι) ο Ντόναλντ απλώνει το χέρι του. Αλλά δεν βρίσκει παρά μόνο το παλτό της.

https://youtu.be/CLWC6LLCvs0

Θυμηθείτε και τις… άλλες αμήχανες στιγμές τους

https://youtu.be/Jy_QNrtUuvI

https://youtu.be/1AFacwWSk8k

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις