Κόσμος

Η Μελάνια Τραμπ στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο… υπέρλαμπρη! [pics]

Η Μελάνια Τραμπ έβαλε κάτι... πρόχειρο και στόλισε Χσριστουγεννιάτικο δέντρο! Για την ακρίβεια δύο δέντρα!

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινείται και η Μελάνια Τραμπ. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στόλισε στον Λευκό Οίκο και μοιράστηκε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ξανά εντυπωσιακή η Μελάνια Τραμπ

Κι αν εσείς στολίζετε το δέντρο σας με τις… πιτζάμες, ή τέλος πάντων με πρόχειρα ρούχα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την Μελάνια Τραμπ. Η οποία στις φωτογραφίες εμφανίζεται περιχαρής και με… δύο σύνολα!

Μαύρες μπότες, μαύρο στενό παντελόνι, κόκκινη μπλούζα με ζιβάγκο και καρό παλτό το ένα. Στενό κρεμ φόρεμα χωρίς μανίκια με ένα ίδιας απόχρωσης παλτό το δεύτερο.

Οι προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη για να γιορτάσουμε στον Λευκό Οίκο“, ανέφερε στο μήνυμά της! Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Νωρίτερα… χάρη σε γαλοπούλα η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ!

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε να απονείμει… χάρη. Και όχι σε κάποιον κατάδικο, αλλά σε μια μεγάλη, άσπρη γαλοπούλα, τον Ντράμστικ! Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους, τον Μπάρον, ο Τραμπ πήγε στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για παράδοση που απαιτεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να απονέμει χάρη σε μια τυχερή γαλοπούλα λίγο πριν από τη γιορτή των Ευχαριστιών.

Κατά το έθιμο, στη γιορτή των Ευχαριστιών, που φέτος πέφτει στις 23 Νοεμβρίου, οι Αμερικανοί τρώνε γαλοπούλα, συνήθως γεμιστή. Ο Ντράμστικ και ο φίλος του ο Γουίσμπον, όμως, δεν θα τιμήσουν κανένα τραπέζι: Θα μεταφερθούν και θα ζήσουν ήσυχα στον κήπο ενός κοντινού πανεπιστημίου στη Βιρτζίνια.

galopoula

melania melania

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι σε αντίθεση με εκατομμύρια άλλες γαλοπούλες αυτήν την εποχή, ο Ντράμστικ έχει ένα πολύ, πολύ φωτεινό μέλλον μπροστά του», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ δεν άντεξε στον πειρασμό να αναφερθεί στον προκάτοχό του, τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο οποίος πέρσι είχε απονείμει χάρη σε δύο γαλοπούλες, τον Τέιτερ και τον Τοτ. “Όπως ξέρετε, ανέλαβα δράση για να ανατρέψω ορισμένες από τις εκτελεστικές αποφάσεις του προκατόχου μου. Ωστόσο, όπως με ενημέρωσε η νομική υπηρεσία του Λευκού Οίκου, η χάρη στον Τέιτερ και τον Τοτ δεν γίνεται να ανακληθεί, σε καμία περίπτωση” χαριτολόγησε.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3