Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Βρεγμένη και… παρατημένη στην βροχή! video, pics

Μελάνια Τραμπ: Βρεγμένη και… παρατημένη στην βροχή! video, pics
Φωτογραφία: Reuters

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ βρίσκονται κοντά στους πλημμυροπαθείς ωστόσο ο αμερικανός πρόεδρος απέδειξε ξανά ότι είναι κάθε άλλο παρά… ιππότης

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ επισκέφθηαν την Φλόριντα για να επιθεωρήσουν με ελικόπτερο τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός κυκλώνας Μάικλ.

Το προεδρικό ζεύγος επεσήμανε ότι βασική προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση φαγητού και στέγασης για τους πληγέντες.

Το προεδρικό ζεύγος υποδέχθηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρικ Σκοτ στην αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκαν αμέσως μετά και την Τζόρτζια, που επλήγη επίσης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ όπως έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία το ταξίδι τελειώνει εκεί και ο Ντόναλντ με την Μελάνια Τραμπ θα επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο.

Για μια ακόμη φορά, όμως, η Μελάνια Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο αφού ο σύζυγός της έβαλε το… χεράκι του!

Οι εικόνες έχουν γίνει το απόλυτο viral και πώς μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού σε αυτές φαίνεται ο αμερικανός πρόεδρος να… αγνοεί παντελώς την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και να την αφήνει να βρέχεται!

Οι δυο τους βγαίνουν από τον Λευκό Οίκο και πριν κατευθυνθούν στο ελικόπτερο, ο Τραμπ σταματά για δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Βρέχει και κρατά ομπρέλα, όμως… κάτω από αυτήν δεν “χωράει” η Μελάνια Τραμπ! Ο αμερικανός Πρόεδρος την αφήνει… σύξυλη να βρέχεται και αμέσως μετά τις δηλώσεις πηγαίνει ξανά δίπλα της και όσο κατευθύνονται προς το ελικόπτερο ο Τραμπ δεν κάνει… ούτε τόση δα κίνηση για να “μπει” κάτω από την ομπρέλα και η Μελάνια Τραμπ!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με την… βρεγμένη Μελάνια Τραμπ

Trump leaves Melania in the rain without an umbrella on their way to Florida

Donald Trump leaves Melania in the rain without an umbrella on their way to Florida

Gepostet von The Independent am Dienstag, 16. Oktober 2018

Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Ο μεγιστάνας, έχοντας στο πλευρό του τον Σκοτ, έναν Ρεπουμπλικάνο που έχει θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική Γερουσία στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, δήλωσε ότι βασικός στόχος της ημέρας είναι «να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς, ότι έχουν να φάνε».

«Ξέρετε, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν σπίτια» είπε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να επιθεωρήσει από ψηλά τις πληγείσες περιοχές της βορειοδυτικής Φλόριντα.

«Σε ορισμένοι από αυτούς δεν έχει απομείνει ούτε ίχνος του σπιτιού τους… επομένως το βασικότερο είναι να παράσχουμε τρόφιμα, νερό και ασφάλεια».

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 4 πολιτείες. Δεκάδες αγνοούνται.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις