Κόσμος

Μετά τον καύσωνα, καταιγίδες στην Ιταλία – Μια γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο και σκοτώθηκε

Στο Μιλάνο οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, επίσης, για τυχόν υπερχείλιση του ποταμού Σέβεζο

Μετά από μια εβδομάδα καύσωνα, στην βόρεια Ιταλία οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν εντυπωσιακά καθώς πλέον έχουμε καταιγίδες.

Στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και γενικότερα στη βόρεια Ιταλία μετά τον παρατεταμένο καύσωνα, σήμερα το απόγευμα (06/07/2025) ξέσπασαν καταγίδες και χαλάζι.

Παρά το ότι γεγονός πως πάρκα της πόλης είχαν παραμείνει κλειστά από το πρωί, μία γυναίκα καταπλακώθηκε από πτώση δέντρου και έχασε την ζωή της.

Συνολικά, στην περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας, του Βαρέζε και του Κόμο, οι πυροσβέστες, έως τώρα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από εκατό επιχειρήσεις. 
 
Στο Μιλάνο οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, επίσης, για τυχόν υπερχείλιση του ποταμού Σέβεζο.
 
Μέλη της Πολιτικής Προστασίας και δυνάμεις των καραμπινιέρων,  βοήθησαν ηλικιωμένους και πολίτες με ειδικές ανάγκες να εγκαταλείψουν  πολλά διαμερίσματα που βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν πλημμυρίσει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.