Κόσμος

Μια ελληνίδα στο “πλευρό” του Ομπάμα

Χωρίς τη δική της ψήφο το σύστημα υγεία των ΗΠΑ θα έμενε στον αέρα.

 

Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα Γερουσιαστή Ολυμπία Σνόου. Είναι η πρώτη Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής που στηρίζει πρόταση των Δημοκρατικών.

 

 

Η οικονομική επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε το βράδυ τη μεταρρύθμιση του νόμου για το σύστημα υγείας των ΗΠΑ. Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την προσπάθεια του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να αναμορφώσει το όλο σύστημα υγείας και πρόνοιας.

 Η μεταρρύθμιση του αμερικανικού υγειονομικού συστήματος είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της εσωτερικής πολιτικής του προέδρου Ομπάμα.

 Ανακοινώνοντας την απόφαση της να παραβεί τις αρχές του κόμματος της και να στηρίξει την πρόταση των Δημοκρατικών και του προέδρου Ομπάμα η γερουσιαστής Σνοόυι δήλωσε ” Όταν η ιστορία καλεί, καλεί”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ