Κόσμος

Μια ελληνίδα στο “πλευρό” του Ομπάμα

Χωρίς τη δική της ψήφο το σύστημα υγεία των ΗΠΑ θα έμενε στον αέρα.

 

Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα Γερουσιαστή Ολυμπία Σνόου. Είναι η πρώτη Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής που στηρίζει πρόταση των Δημοκρατικών.

 

 

Η οικονομική επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε το βράδυ τη μεταρρύθμιση του νόμου για το σύστημα υγείας των ΗΠΑ. Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την προσπάθεια του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να αναμορφώσει το όλο σύστημα υγείας και πρόνοιας.

 Η μεταρρύθμιση του αμερικανικού υγειονομικού συστήματος είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της εσωτερικής πολιτικής του προέδρου Ομπάμα.

 Ανακοινώνοντας την απόφαση της να παραβεί τις αρχές του κόμματος της και να στηρίξει την πρόταση των Δημοκρατικών και του προέδρου Ομπάμα η γερουσιαστής Σνοόυι δήλωσε ” Όταν η ιστορία καλεί, καλεί”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί δημοσιογράφους για τις διαρροές για τα πυρηνικά του Ιράν: «Θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν τις πηγές τους»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει πως οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν και πως δεν πρόλαβαν να μεταφέρουν τα αποθέματα ουρανίου
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Φωτιές έχουν περικυκλώσει τη Σμύρνη: Καπνοί και στάχτες σκέπασαν και την Πάτμο – Κάηκαν επιχειρήσεις, απειλούνται σπίτια
Ακυρώθηκαν πτήσεις από και προς την Σμύρνη - Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί 5 περιοχές - Οι άνεμοι πνέουν έως 117 χιλιόμετρα την ώρα
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
13